dilluns, 18 de gener de 2010

Els dofins


Els dofins

Alimentació: menja gambes, crancs, calamars, pops i una gran varietat de peixos com el verat, la sardina o l’anxova.

Temps de vida: poden viure més de 30 anys en captivitat.

Dies d’embaràs: 350-365 dies (és a dir, un any).


Mides i pes en néixer : la cria en néixer fa 120 cm de llargada, i pesa entre 28 i 32 kg.

Pes i llargària màxima dels adults: 150-350 kg de pes i entre 1,5 i 4 metres de llargària.

Mars on viuen: Es poden veure dofins en quasi tots els mars del món, sobre tot als tropicals i temperats com ara el Mar Mediterrani, l’Atlàntic i el Pacífic.