diumenge, 10 d’octubre del 2010

Grup d'Investigació 2010-2011

Enguany tenim previst engegar la feina del Grup d'Investigació una mica abans, cronològicament parlant. Concretament, la data prevista és el 18 d'octubre.

Hem optat per avançar l'inici amb la intenció de disposar de més jornades per treballar el tema d'enguany.

Aquest curs la tasca de recerca se centrarà en el nostre Patrimoni, el Patrimoni Cultural de Catalunya. D'aquesta manera el medi social serà el protagonista (encara que no l'únic).


En el marc de les recents Jornades del Pratimoni Europeu que s'han celebrat a Barcelona, ha sorgit aquesta idea que ens permetrà descobrir (o redescobrir) aquells indrets de la nostra geografia que ens permetin, per què no?, ser objectiu de sortides amb la família els caps de setmana.








1 comentari:

Montserrat ha dit...

Bon dia Cèsar,

Independenment de qui sigui escollit per participar al Grup d'Investigació voldria felicitar-te per l'el.lecció del tema. Sóc persona conscienciada del fet que els nostres fills ( la generació que ens segueix, vull dir) són uns grans desconeixedors de la nostra cultura, des de la història, els llocs, les tradicions o una cosa tan senzilla com poden ser, per exemple, les cançons. A casa, en la mesura del possible, intentem donar la volta a aquest fet.
Una mica de "canya", en aquest aspecte, els anirà molt bé!

Montserrat ( Mare dels Oms)